Значај квалитетне сарадње Шумарског факултета Универзитета у Бањој Луци и ЈПШ „Шуме РС“, као и идентификација одређених прилика и могућности за унапређење, кроз реализацију Споразума о пословно-техничкој сарадњи, биле су тема састанка који су, 05.04.2021. године у просторијама Факултета, одржали проф. др Маријана Каповић Соломун, деканица Шумарског факултета и Славен Гојковић дипл.инж., генерални директор ЈПШ „Шуме РС“.

Опширније...

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Борис Пашалић састао се данас са деканом Шумарског факултета у Бањалуци Маријаном Каповић Соломун са којом је разговарао о актуелној и будућој сарадњи и пројектима Министарства и Шумарског факултета. Разговарано је и о актуелном стању у области шумарства.

Опширније...

Састанак деканице Шумарског факултета проф. др Маријане Каповић Соломун и помоћника министра пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске за ресор шумарства и ловства мр Горана Зубића, одржан је 05.04.2021. године, у просторијама Факултета.
Опширније...

Шумарски факултет Универзитета у Бањој Луци је један од примјера успјешне међународне сарадње у области издавања међународних индексираних, референтних часописа. Оснивачи смо истакнутог међународног европског и свјетског часописа који у посљедње вријеме све више добија на значају.

Опширније...

У радио емисији „Заједнички талас“ РТРС-а која је емитована 31.03.2021. године, говорио је доц. др Бранислав Цвјетковић, продекан за наставу на Шумарском факултету Универзитета у Бањој Луци. Тема разговора је била унапређење знања студената Шумарског факултета кроз сарадњу са установом за образовање одраслих WМТА те додатне компетиције које стичу наши студенти студирањем и усавршавањима а које им се нуде.

Опширније...

eZap cyr

Огласна табла факултета