Дана 19.10.2017. године на подручју Ш.Г. „Горица“ Шипово одржана је презентација рада шумске жичаре Тајфун МОЗ 300 и електронске пречнице BОb800, производа компаније ТАЈФУН ПЛАНИНА доо.

Опширније...

Дана 06.10.2017. године на Шумарском факултету Универзитета у Бањој Луци одржан је семинар на тему "Истраживање узрока сушења шума на подручју Републике Српске".
Опширније...

Први академски час за студенте прве године свих факултета Универзитета у Бањој Луци одржаће се 02.10.2017. године у 11:00 часова у амфитеатру Правног факултета Универзитета у Бањој Луци.

Позив за први академски час прегледајте овдје.

У периоду од 04-16. септембра 2017. године др Маријана Каповић Соломун, Шумарски факултет Универзитета у Бања Луци, је делегирана као представник националног фокал поинта, испред Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске, које је UNCCD фокална институција у БиХ, те Министарства спољње трговине и економских односа Босне и Херцеговине, да учествује у Тринаестом засједању земаља потписница Конвенције Уједињених нација за борбу против деградације земљишта (UNCCD, COP 13), одржане у покрајини Ордос у Кини.
Опширније...

eStud cyr

Огласна табла за студенте

glasnik banner

savez banner