У сриједу, 05.07.2017. године, у згради Уједињених нација у Сарајеву одржан је Завршни национални семинар у оквиру пројекта “Техничка помоћ за кориштење енергије на бази дрвета за побољшање одрживог економског руралног развоја и задовољење циљева у вези са обновљивом енергијом за 2020. годину за Западни Балкан” или скраћено ''WIDSOM BiH''.
Опширније...

Од академске 2017/2018. године на Шумарском факултету Универзитета у Бања Луци почиње настава за прву годину студија на новом студијском програму „Прерада дрвета“.
Заинтересоване кандидате, који имају дугорочну визију развијања сопствених компетенција кроз школовање и рад у струци унутартима „Стандард“ АД Прњавор ће стипендирати током комплетног школовања.
Позив за стипендирање студената можете погледати овдје

Студенти Шумарског факултета Универзитета у Бањој Луци, Никола Пећанац, Срђан Шкорић и Рајко Кецман, 16. марта 2017. године узели су учешће на радионици Тестирање пословне идеје предузетника – израда пословног плана“. Радионица је одржана у просторијама Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа (РАРС) (Више о радиноници можете погледати овдје).
Опширније...