Садњом младих платана уз западни транзит, данас је настављена јесења садња дрвећа на подручју града, у акцији под називом “1000 садница за љепшу Бањалуку”.

Овом приликом, градоначелнику Игору Радојичићу у садњи су се придружили студенти Шумарског факултета и радници Шумског газдинства Бањалука.

Опширније...

Универзитет у Бањој Луци је, по први пут, расписао Конкурс за додјелу новчаних награда наставницима и сарадницима који су у претходној години (2017) објавили рад у индексираним научним часописима (часописи на SCI листи). Награђена су 33 наставника и сарадника Универзитета у Бањој Луци за објављене радове при чему су награђена и два радника Шумарског факултета Универзитета у Бањој Луци.

Опширније...

Филолошки факултет Универзитета у Бањој Луци расписује Први пјеснички конкурс за најбољу студентску поезију.

Право учешћа имају студенти и студенткиње првог циклуса свих факултета Универзитета у Бањој Луци.

Потребно је доставити 3-5 ауторских пјесама на слободну тему, укупне дужине од 50 до 100 стихова. Свака пјесма треба да буде потписана шифром, а разрјешење шифре (име и презиме аутора, број индекса, имејл или број телефона) треба да се налази у засебној мањој коверти која се прилаже уз поезију и шаље у заједничкој коверти на адресу:
Опширније...


Градска развојна агенција Бањалука, у сарадњи са Одјељењем за локални економски развој и стратешко планирање Градске управе Бањалука и Заводом за запошљавање Републике Српске организовала је „Сајам запошљавања - Бања Лука 2018“, на коме се као један од 50 излагача, успјешно представио и Шумарски факултет Универзитета у Бањој Луци.

Опширније...

У Брду код Крања (Словенија) је у периоду од 12-14.09.2018. године, организован завршни састанак и конференција у оквиру COST акције TN 1401 под називом ''CAPABAL''. Финалном састанку присуствовало је преко 60 учесника из земаља Западног Балкана, али и осталих европских држава.

Опширније...

eZap cyr

Огласна табла факултета

eStud cyr

Огласна табла за студенте

glasnik banner

savez banner