Шумарски факултет Универзитета у Бањој Луци наставља и додатно унапређује сарадњу са привредном и постојећим партнерима на унапређењу практичне наставе, размјене искустава и знања те умрежавању Шумарског факултета са доказаним партнерима.

На недавној Међународној стручној Конференцији ‚‚Људи, дрво, намјештај‚‚ 2020 која је одржана 30/31 октобра у Бањој Луци и Теслићу учестовали су: Проф. др Зоран Говедар, Проф. др Војислав Дукић и доцент др Драган Чомић.
Опширније...

Наставници и сарадници Универзитета у Бањој Луци, добитници новчаних награда на основу остварених међународних резултата у научноистраживачком и образовном раду за 2019. годину, представили су своје научне радове и пројекте на конференцији одржаној 10. новембра 2020.

Конференцију, одржану у амфитеатру Факултета политичких наука, пратило је и двадесетак сарадника који су ступили у радни однос током 2019. и 2020. години.
Опширније...

Студентско удружење IAESTE Босна и Херцеговина, локални комитет Бања Лука проводи регрутацију чланова.

– Било да те занима маркетинг и организовање догађаја, fundraising, прикупљање или размјена пракси, у IAESTE-у свако може наћи нешто за себе. Напуни свој CV искуствима и вјештинама које можеш стећи радом у нашем удружењу. Умрежи се на националном, али и међународном нивоу те стекни доживотна пријатељства и незаборавна искуства. Својим ангажманом помажеш у општем функционисању рада удружења при чему ћеш за сваку минуту уложеног труда бити награђен бодовима који ти помажу при пријави на конкурсу за стручну праксу. – поручују из IAESTEa.

Опширније...

Славен Гојковић, директор "Шума РС", и Војислав Дукић, декан Шумарског факултета Универзитета у Бањалуци, потписали су у петак споразум о пословно-техничкој сарадњи, чиме су договорене конкретне активности и смјернице неопходне за практичну реализацију пројекта "Мастер план пошумљавања и газдовања шумским културама у РС".

Опширније...