Обавјештавамо јавност да је докторска дисертација кандидаткиње мр Вање Даничић под насловом: „Генетички диверзитет и морфолошко-помолошки варијабилитет популација питомог кестена (Castanea sativa Mill.) у Босни и Херцеговини“ и докторска дисертација кандидаткиње мр Данијеле Петровић под насловом: „Својства дрвета оморике (Picea omorika (Pančić) Purkině) из природних састојина и култура на подручју Републике Српске“ дате на увид јавности.
Заинтересовани могу извршити увид у деканату Шумарског факултета Универзитета у Бањој Луци од 10 до 13 часова.

Дана 18.07.2018. године у 09:30 часова, кандидат Бранислав Шакотић ће на Шумарском факултету Универзитета у Бањој Луци (сала за сједнице) бранити завршни рад под насловом:

 

КОМПАРАЦИОНА АНАЛИЗА ОРГАНИЗАЦИОНЕ СТРУКТУРЕ ШУМСКОГ ГАЗДИНСТВА ''БИРАЧ'' ВЛАСЕНИЦА И ШУМСКОГ ГАЗДИНСТВА ''МИЛИЋИ'' МИЛИЋИ

 

Одбрана завршног рада је јавна, позивају се сви заинтересовани да присуствују чину одбране. Завршни рад се налази на јавном увиду у Студентској служби Факултета.

Дана 18.07.2018. године у 11:00 часова кандидат Милан Стојановић, дипл.инж. шумарства ће на Шумарском факултету Универзитета у Бањој Луци (свечана сала) бранити мастер рад под називом Континуитет продукције дрвне масе у културама смрче у Републици Српској“.
 

Комисија пред којом ће се бранити завршни рад је:

1. др Милан Матаруга, редовни професор Шумарског факултета Универзитета у Бањој Луци, предсједник Комисије,
2. др Зоран Маунага, редовни професор на Шумарском факултету Универзитета у Бањој Луци, ментор,
3. др Војислав Дукић, ванредни професор на Шумарском факултету Универзитета у Бањој Луци, члан.

Обавјештавају се студенти другог циклуса студија да испите пријављују прије или на почетку испитног рока како би се на вријеме могао организовати долазак професора и термини одржавања испита у испитном року.

Обавјештавају се студенти да испите код гостујућих професора пријављују прије или на почетку испитног рока како би се на вријеме могао организовати долазак професора и термини одржавања испита у испитном року.

glasnik banner

savez banner