Шумарски факултет Универзитета у Бањој Луци наставља и додатно унапређује сарадњу са привредном и постојећим партнерима на унапређењу практичне наставе, размјене искустава и знања те умрежавању Шумарског факултета са доказаним партнерима.

На недавној Међународној стручној Конференцији ‚‚Људи, дрво, намјештај‚‚ 2020 која је одржана 30/31 октобра у Бањој Луци и Теслићу учестовали су: Проф. др Зоран Говедар, Проф. др Војислав Дукић и доцент др Драган Чомић.
Опширније...

Наставници и сарадници Универзитета у Бањој Луци, добитници новчаних награда на основу остварених међународних резултата у научноистраживачком и образовном раду за 2019. годину, представили су своје научне радове и пројекте на конференцији одржаној 10. новембра 2020.

Конференцију, одржану у амфитеатру Факултета политичких наука, пратило је и двадесетак сарадника који су ступили у радни однос током 2019. и 2020. години.
Опширније...

Студентско удружење IAESTE Босна и Херцеговина, локални комитет Бања Лука проводи регрутацију чланова.

– Било да те занима маркетинг и организовање догађаја, fundraising, прикупљање или размјена пракси, у IAESTE-у свако може наћи нешто за себе. Напуни свој CV искуствима и вјештинама које можеш стећи радом у нашем удружењу. Умрежи се на националном, али и међународном нивоу те стекни доживотна пријатељства и незаборавна искуства. Својим ангажманом помажеш у општем функционисању рада удружења при чему ћеш за сваку минуту уложеног труда бити награђен бодовима који ти помажу при пријави на конкурсу за стручну праксу. – поручују из IAESTEa.

Опширније...

Славен Гојковић, директор "Шума РС", и Војислав Дукић, декан Шумарског факултета Универзитета у Бањалуци, потписали су у петак споразум о пословно-техничкој сарадњи, чиме су договорене конкретне активности и смјернице неопходне за практичну реализацију пројекта "Мастер план пошумљавања и газдовања шумским културама у РС".

Опширније...

Квалификациони испит за упис у прву годину другог циклуса студија у академској 2020/2021. години одржаће се 04.11.2020. године у 12:00h на Шумарском факултету Универзитета у Бањој Луци.

Информације о рангирању пријављених кандидата, коначној ранг-листи и роковима за упис биће доступне најкасније до 06. новембра 2020. године на интернет страници Факултет.

Крај твог студија се приближава, семестар по семестар. Шта ће бити послије? Имаш ли велике планове за почетак твоје каријере? Или си још увијек неодлучан који смјер одабрати? Да ли пропушташ коначни корак; овај коначни корак који ће те одвојити од статуса студента до запосленог; од испита и пројеката; од твог универзитета до цијелог свијета?

Опширније...

savez banner