Отворен Јавни позив за учешће у YEP инкубатору пословних идеја у склопу Пројекта запошљавања младих (YEP) који има за циљ јачање предузетништва кроз подршку у развоју личних предузетничких капацитета, развоју модела и пословног плана за пословни подухват, техничкој имплементацији производа и/или услуга те менторство при регистрацији и развоју бизниса.

Опширније...

Пројектни тим Шумарског факултета Универзитета у Бањој Луци је, уз подршку Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Владе Републике Српске, током 2017. године реализовао пројекат под називом ''Диференцијална рента у шумарству РС''.

Опширније...

            Доц. др Маријана Каповић Соломун, доцентица Шумарског факултета Универзитета у Бањој Луци, номинована је као члан UNCCD SPI (United Nations Convention to Combat Desertification Science-Policy Interface) које је научно тијело UNCCD Конвенције задужено за промоцију и успостављање дијалога између науке и доносиоца одлука по питањима дезертификације, деградације земљишта и суше (DLDD).

Опширније...

Дана 30.11.2017. године организована је теренска настава и посјета фабрици намјештаја „Стандард“ а.д. Прњавор. Том приликом студенти су били у прилици да се упознају са процесом финалне производње различитих производа намијењених за инострано тржиште.
Опширније...

На свечаној академији поводом 25 година рада Шумарског факултета Универзитета у Бањој Луци (УНИБЛ), 22. децембра 2017. године уручене су дипломе дипломираним инжењерима шумарства и мастерима за академску 2016/2017. годину.
Опширније...

Поступак анкетирања студената у зимском семестру ће се спровести у периоду од 18. до 31. децембра 2017. године путем web апликације еСтудент. На поступак анкетирања неће утицати обустава наставе због ванредне ситуације усљед временских непогода.

glasnik banner

savez banner