Шумарски факултет УНИБЛ и Институт за шумарство и прераду дрвета Шумарског факултета УНИБЛ у сарадњи са Установом за стручно образовање одраслих WМТА Бања Лука, позивају све заинтересоване студенте Шумарског факултета УНИБЛ да се пријаве за сљедеће практичне обуке:

Опширније...

Поштовани студенти, организација Young Friends of the Earth Europe позива младе, између 18 и 30 година старости, да узму учешће у њиховом програму за волонтирање.

Опширније...

Наставак практичних обука CNC оператера за дрво у организацији Установе за стручно образовање одраслих WМТА Бања Лука у сарадњи са Институтом за шумарство и прераду дрвета Шумарског факултета Бања Лука.

Опширније...

Конкурс за упис нове генерације студената на Универзитету у Бањој Луци биће објављен 9. јуна 2021. године.

Текст конкурса за упис студената у академској 2021/2022. години, биће објављен у дневним новинама и на интернет страници Универзитета у Бањој Луци www.unibl.org.
Опширније...

Представници Шумарског факултета Универзитета у Бањој Луци одржали су 19.02.2021. године, у просторијама факултета, састанак са Лазом Шиником, секретаром Удружења шумарства и прераде дрвета у Привредној комори Републике Српске. Уважавајући чињеницу да Институт за шумарство и прераду дрвета при Шумарском факултету активно ради на јачању сарадње са привредним сектором из области прераде дрвета, разговарано је о унапређењу постојеће сарадње везане за јачање наставних и научно-стручних капацитета и дјелатности у области прераде дрвета.

Опширније...

Пројекат под називом “Виртуелна стварност у Перућици”, који проводи Национални парк "Сутјеска" у сарадњи са Шумарским факултетом Универзитета у Бањој Луци и компанијом "Матрикс" из Пала, а који се финансира средствима ЕУ кроз програм EU4Business својим ће резултатима помјерити границе у туристичкој понуди Републике Српске, Босне и Херцеговине, али и цијелог региона.

Опширније...

savez banner

HR 01