Шумарски факултет Универзитета у Београду угостио студенте нашег факултета

Студенти друге године Шумарског факултета Универзитета у Бањој Луци студијског програма Прерада дрвета, као и одређен број студената студијског програма Шумарство, уз финансијску подршку фабрике намјештаја Стандард а.д. из Прњавора и Мега Дрво д.о.о. из Бијељине, у пратњи сарадника др Данијеле Петровић и мр Вање Даничић, посјетили су 09.11.2018. године Шумарски факултет Универзитета у Београду, гдје су топло дочекани.

Домаћин им је био проф. др Небојша Тодоровић, који је студенте упознао са историјом и развојем овог факултета. Студенти су имали прилику обићи Завод за контролу квалитета намјештаја, као и друге лабораторије на факултету које су опремљене уређајима и машинама за испитивања различитих својстава дрвета, а које су поготово значајне за студенте студијског програма Прерада дрвета.
Posjeta

Posjeta1

Поред тога, такође у комплексу Шумарског факултета, налази се арборетум и расадник у које су закорачили и наши студенти, гдје су имали прилику да виде велики број аутохтоних и алохтоних врста дрвећа и жбуња.

Posjeta2

 Posjeta3

Podijeli / Share

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

savez banner