Важно обавјештење за наставно особље и студенте - Google Classroom платформа

Поштовани,

Вјероватно су многи од Вас већ упознати из претходних дописа, а и из средстава јавног информисања са најавом министра Рајчевића да ће високошколске установе бити у обавези одржавати одређен вид праћења наставе на даљину. Током јучерашњег дана стигла је коначна инструкција од стране Универзитета каја се налази у прилогу овог обавјештења. Молим Вас да се детаљно упознате с њом.

Као што ћете тамо прочитати одлучено је да се користи Google Classroom платформа, а упутство за коришћење исте се налази са сајту Универзитета, на линку http://www.unibl.org/sr/studije/google-classroom

Ту се налази и видео упутство у којем је у неких пола сата на веома разумљив начин објашњен процес регистрације, додавања студената и коришћење платформе.

Да би се кренуло у тај процес потребно је да сви студенти имају регистован мејл налог са доменом институције. Тренутно се ради на том, и добићете спискове до краја дана.

Да сви студенти добију информацију и нове мејлове побринуће се студентски представници, а све информације ће бити постављене на сајт Факултета. Јако је важно да информације дођу до свих студената да би се сви који требају прикључили гугле учионицама које креирају наставници.

Напомињем да је обавезно да сви наставници крену са овим видом рада већ од понедјељка, 23.03.2020. У случају парцијалног извођења наставе на даљину она у цјелости неће бити призната и мораће се надокнадити.


Инструкција о употреби Google Classroom платформе УНИБЛ



Срдачан поздрав

Podijeli / Share

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

savez banner

HR 01