Јавни позив студентима за учешће у радионици „Кориштење снаге сарадње“

Електротехнички факултет Универзитета у Бања Луци у сарадњи са организацијом „Мост Исток Запад у БИХ“ и амбасадом САД у БиХ, позива све заинтересоване студенте да се пријаве за учешће у радионици „Кориштење снаге сарадње“ која ће бити одржана у уторак 20.10.2020. године од 11х до 15х у просторијама ЕТФ Универзитета у Бања Луци.

Радионицом ће на тему преговарања и постизања компромиса, руководити и предавати експерти из области дипломатије, преговарања и изградње мира, са освртом на 25. година од потпсивања Дејтонског мировног споразума.

Предавачи су експерти и дипломате, бивши амбасадори БиХ: Јакоб Финци, Ламија Тановић, Драшко Аћимовић, Игор Давидовић, Есад Бајтал, Златко Хаџидедић и др... те уводничар и модератор Роберт Јовановић.

Пријаве се могу слати до 19.10.2020. године на е-маил адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., а изабрани кандидати ће бити обавијештени о свом учешћу у радионици.

Пријава треба да садржи: Име и презиме, емаил, телефон, град и која је година којег факултета, уз напомену просјека оцјена.

По три студента са сваког универзитета из шест градова у БиХ (Сарајево, Бања Лука, Мостар, Тузла, Бијељина, Брчко) учествоваће на напредној дводневној конференцији у Јајцу од 20. 22. новембра гдје ћемо заједно донијети закључке консензусом у виду симболичне Декларације о будућности Босне и Херцеговине, коју чине Федерација БиХ , Република Српска и Дистрикт Брчко.

На напредној радионици сви трошкови пута и пансиона студентима ће бити плаћени

Више о томе: https://ewbbih.com/harnessing-the-power-of-collaboration-koristenje-snage-saradnje

US Embassy Logo Funding 2 EastWest&нбсп;

&нбсп;

Podijeli / Share

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

savez banner