ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА ЗА УЧЕШЋЕ НА HUMANITY IN ACTION ЉЕТНИМ ПРОГРАМИМА 2021

Humanity in Action БиХ отвара позив за пријаве студената_тица на учешће на виртуалном љетном програму о људским правима који организују Humanity in Action уреди у Амстердаму и Сарајеву (1. јуни – 23. јуни. 2021. године), те на љетни програм који организује Humanity in Action уред у Копенхагену који ће се одржавати дијелом онлине и дијелом у Копенхагену уживо (1. јуни – 4. јуни & 21. јуни – 23. јуни 2021. (онлине) и 9. аугуст – 28. аугуст 28 2021. (у Копенхагену).
Позив је отворен за све босанскохерцеговачке студенте_ице додипломског студија, Мастер студија, као и за оне који су у посљедње двије године завршили своје високошколско образовање.Наши интердисциплинарни љетни програми сваке године се истовремено одржавају у шест градова и окупљају преко 130 студената и младих професионалаца из Европе и САД-а. Састоје се од низа предавања и дискусија са универзитетским професорима, новинарима, политичарима и активистима, а укључују и студијске посјете музејима, државним институцијама и невладиним организацијама.Позив за пријаве отворен је до 14. фебруара 2021. године путем онлине апликације. Будите један од студената_тица који ће представљати Босну и Херцеговину на овом престижном програму!

За сва додатна питања и информације посјетите Facebook страницу Humanity in Action BiH ili pošaljite mail na Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

2

Podijeli / Share

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

savez banner

HR 01