U nastavku promocije Fakulteta u srednjim školama dana 19.4. i 21.4.2017. godine u prostorijama JU Mješovita srednja škola "Bosanski Petrovac", i u prostorijama JU "Gimnazija" Prnjavor, održana je prezentacija Šumarskog fakulteta.

Opširnije...

Upis na prvi ciklus studija na Šumarskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci organizovaće se na studijskim programima „Šumarstvo“ i „Prerada drveta“. Prijemni ispit će se polagati iz Testa opšteg znanja i interesovanja za šumarstvo ili iz Testa opšteg znanja i interesovanja za preradu drveta zavisno od studijskog programa na koji se kandidati opredijele.
Opširnije...

U rektoratu Univerziteta u Banjoj Luci 6. aprila je održan sastanak rukovodstva Univerziteta i uprave JPŠ „Šume Republike Srpske“ a.d. Sokolac. Osim rektora prof. dr Milan Mataruge i generalnog direktora JPŠ „Šume RS" g. Rista Marića, sastanku su prisustvovali i izvršni direktor za komercijalne poslove ovog predzueća Slaven Gojković, prorektor za naučnoistraživački rad i razvoj Univerziteta prof.dr Radoslav Gajanin, dekan Šumarskog fakuleta prof. dr Vojislav Dukić, profesorica Šumarskog fakulteta i član Senata Univerziteta u Banjoj Luci Nada Šumatić i član Senata iz reda studenata Ratko Savić.
Opširnije...

U okviru promocije Šumarskog fakulteta dana 23. marta, posjetili smo opštinu Kotor Varoš, i učenike završnih razreda Srednjoškolskog centra "Nikola Tesla". Nakon opštine Kotor Varoš 30. marta posjetili smo opštinu Teslić, te maturante i učenike trećih razreda JU SŠ "Nikola Tesla" i JU SŠ "Jovan Dučić".

Opširnije...

Od sljedeće akademske godine na Šumarskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci počinje nastava za prvu godinu studija na novom studijskom programu "Prerada drveta" (I ciklus studija). Studijski program "Prerada drveta" pripada grupaciji biotehničkih nauka jer sadrži discipline koje imaju biološki i tehnički karakter.

Opširnije...

eStud cyr

Oglasna tabla za studente

glasnik banner

savez banner