EU info centar organizuje događaj za Erasmus+ studente koji se vratili s razmjene kao i za buduće studente koji tek planiraju aplicirati u okviru evropske kampanje #ErasmusDays.

Opširnije...

U periodu od 10. do 12. septembra 2018. godine, pod pokroviteljstvom Agencije za razvoj preduzeća ''EDA'' Banja Luka, organizovano je studijsko putovanje za predstavnike drvoprerađivačkog sektora. U okviru studijskog putovanja su, pored drvoprerađivača, učestvovali i predstavnici Ministarstva industrije, energetike i rudarstva Vlade RS, Ministarstva nauke i tehnologije Vlade RS, Privredne komore RS, kao i preduzeća za pružanje konsultantskih usluga drvoprerađivačkom sektoru. Kao predstavnik Šumarskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci, učestvovao je doc. dr Dragan Čomić.
Opširnije...

U periodu od 13. do 15. septembra 2018. godine na Bjelašnici je održano 5. međunarodno savjetovanje „Šumsko inžinjerstvo jugoistočne Evrope“ – stanje i izazovi. Tokom savjetovanja vodeći regionalni stručnjaci iz oblasti šumskog inžinjerstva predstavili su naučne i stručne radove iz ove oblasti o temama koje su aktuelne u regionu, kao i o savremenim trendovima i izazovima koji slijede u oblastima tehnike i tehnologije u šumarstvu, šumske kominikacije, mehanizacija u šumarstvu, korišćenje šumske biomase, ergonimiji i sigurnosti u šumskom radu i šumskim proizvodima.

Opširnije...

eStud cyr

Oglasna tabla za studente

glasnik banner

savez banner