U srijedu, 05.07.2017. godine, u zgradi Ujedinjenih nacija u Sarajevu održan je Završni nacionalni seminar u okviru projekta “Tehnička pomoć za korištenje energije na bazi drveta za poboljšanje održivog ekonomskog ruralnog razvoja i zadovoljenje ciljeva u vezi sa obnovljivom energijom za 2020. godinu za Zapadni Balkan” ili skraćeno ''WISDOM BiH''.
Opširnije...

Od akademske 2017/2018. godine na Šumarskom fakultetu Univerziteta u Banja Luci počinje nastava za prvu godinu studija na novom studijskom programu „Prerada drveta“.
Zainteresovane kandidate, koji imaju dugoročnu viziju razvijanja sopstvenih kompetencija kroz školovanje i rad u struci unutar  tima „Standard“ AD Prnjavor će stipendirati tokom kompletnog školovanja.
Poziv za stipendiranje studenata možete pogledati ovdje.

Studenti Šumarskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci, Nikola Pećanac, Srđan Škorić i Rajko Kecman, 16. marta 2017. godine uzeli su učešće na radionici Testiranje poslovne ideje preduzetnika – izrada poslovnog plana“. Radionica je održana u prostorijama Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća (RARS) (Više o radinonici možete pogledati ovdje).
Opširnije...