Šumarski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci  nastavlja i dodatno unapređuje saradnju sa privrednom i postojećim partnerima na unapređenju praktične nastave, razmjene iskustava i znanja te umrežavanju Šumarskog fakulteta sa dokazanim partnerima.

Na nedavnoj Međunarodnoj stručnoj Konferenciji ‚‚Ljudi, drvo, namještaj‚‚ 2020 koja je održana 30/31 oktobra u Banjoj Luci i Tesliću učestovali su: Prof. dr  Zoran Govedar, Prof. dr Vojislav Dukić i docent dr Dragan Čomić.
Opširnije...

Nastavnici i saradnici Univerziteta u Banjoj Luci, dobitnici novčanih nagrada na osnovu ostvarenih međunarodnih rezultata u naučnoistraživačkom i obrazovnom radu za 2019. godinu, predstavili su svoje naučne radove i projekte na konferenciji održanoj 10. novembra 2020.

Konferenciju, održanu u amfiteatru Fakulteta političkih nauka, pratilo je i dvadesetak saradnika koji su stupili u radni odnos tokom 2019. i 2020. godini.
Opširnije...

Studentsko udruženje IAESTE Bosna i Hercegovina, lokalni komitet Banja Luka provodi regrutaciju članova.

– Bilo da te zanima marketing i organizovanje događaja, fundraising, prikupljanje ili razmjena praksi, u IAESTE-u svako može naći nešto za sebe. Napuni svoj CV iskustvima i vještinama koje možeš steći radom u našem udruženju. Umreži se na nacionalnom, ali i međunarodnom nivou te stekni doživotna prijateljstva i nezaboravna iskustva. Svojim angažmanom pomažeš u opštem funkcionisanju rada udruženja pri čemu ćeš za svaku minutu uloženog truda biti nagrađen bodovima koji ti pomažu pri prijavi na konkursu za stručnu praksu. – poručuju iz IAESTEa.

Opširnije...

Slaven Gojković, direktor "Šuma RS", i Vojislav Dukić, dekan Šumarskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci, potpisali su u petak sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji, čime su dogovorene konkretne aktivnosti i smjernice neophodne za praktičnu realizaciju projekta "Master plan pošumljavanja i gazdovanja šumskim kulturama u RS".

Opširnije...