Kraj tvog studija se približava, semestar po semestar. Šta će biti poslije? Imaš li velike planove za početak tvoje karijere? Ili si još uvijek neodlučan koji smjer odabrati? Da li propuštaš konačni korak; ovaj konačni korak koji će te odvojiti od statusa studenta do zaposlenog; od ispita i projekata; od tvog univerziteta do cijelog svijeta?

Opširnije...

Dear Colleagues,

xnHIt5GIfRo
The Federal Forestry Agency of Russia would like to take this opportunity to inform you about extension of the deadline for applications to take part in             XVII International Junior Forestry ContestNew deadline for registration is 30th October, 2020.

The Contest is held from 30th November till 4th December, 2020.

Opširnije...

Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Banja Luci u saradnji sa organizacijom „Most Istok Zapad u BIH“ i ambasadom SAD u BiH, poziva sve zainteresovane studente da se prijave za učešće u radionici „Korištenje snage saradnje“ koja će biti održana u utorak 20.10.2020. godine od 11h do 15h u prostorijama ETF Univerziteta u Banja Luci.

Opširnije...

BBI banka i TV Hayat pozivaju sve mlade s poslovnim idejama da se prijave na SBF Start-up Challenge

Nakon vrlo uspješne dvije sezone takmičenja Sarajevo Business Forum (SBF) Start-up ChallengeBosna Bank International d.d. Sarajevo Televizija Hayat pozivaju mlade iz cijele Bosne i Hercegovine, starosti do 35 godina, da se prijave za novu, treću sezonu TV takmičenja u predstavljanju poslovnih ideja Sarajevo Business Forum - SBF Start-up Challenge.
Opširnije...

Konkurs za upis studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija u akademskoj 2020/2021. godini na Univerzitetu u Banjoj Luci u trećem upisnom roku, objavljen je danas.

Sve detaljnije informacije vezano za prijavljivanje kandidata i polaganje kvalifikacionog ispita, kandidati mogu dobiti na fakultetima/Akademiji umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci, a svi zainteresovani kandidati dužni su da se jave fakultetima/Akademiji umjetnosti najdalje do 25. septembra 2020. godine.

Opširnije...

savez banner