Obavještavamo javnost da je doktorska disertacija kandidata mr Gorana Jovića pod naslovom: „Prirast jele (Abies alba Mill) na planini Borjadata na uvid javnosti.

Zainteresovani mogu izvršiti uvid u studentskoj službi Šumarskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci od 10 do 13 časova.

Poštovane kolege studenti obavještavamo vas da je jedan od kolega nastavnika na fakultetu pozitivan na Korona virus. Izvršena je profesionalana dezinfekcija svih prostorija na fakultetu i nastavljaju se rednovne aktivnosti na fakultetu. Takođe vas obavještavamo da ćete o promjenama terminima ispita na pojedinim predmetima biti naknadno obavješteni od strane prodekana za nastavu.

Srdačan pozdrav,
Dekan Šumarskog fakulteta

Za kapitalne investicije na Univerzitetu u Banjoj Luci u ovoj godini, iz budžeta Republike Srpske biće obezbijeđeno deset miliona KM, rekao je to 06. jula 2020. godine srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, tokom sastanka sa rukovodstvom Univerziteta u Banjoj Luci.

Kako je naveo Dodik, riječ je o sredstvima za završetak radova na zgradi u kojoj će biti smješteni Arhitektonsko-građevinsko-geodetski i Šumarski fakultet, izgradnji pozorišne scene u IV paviljonu Studentskog centra ,,Nikola Tesla’’ i objekta budućeg edukativnog centra za predškolsko obrazovanje-zgrada dječijeg vrtića.
Opširnije...

Obavještavamo Vas da će se ljekarska uvjerenja za upis studenata u prvu godinu studija u akademskoj 2020/2021. godini na fakultete Univerziteta u Banjoj Luci izdavati radnim danom u ambulantama Medicinskog specijalističkog centra u Kampusu Univerziteta, paviljon IV u suterenu u vremenu od 08-20 h.

Za dodatne informacije nazvati na tel.: 051/ 301- 324
Opširnije...

Dana 25.06.2020. godine u Muzeju „Bitke na Sutjesci“ na Tjentištu održana je Prva konferencija povodom početka implementacije projekta „Virtuelna stvarnost u Perućici“ koji se provodi u okviru projekta Evropske unije EU4Busines. Vodeći implementator projekta je Nacionalni park “Sutjeska“, a partneri na projektu su Šumarski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci i kompanija Matriks d.o.o. Pale.

Opširnije...

savez banner